Ενημέρωση με ένα κλικ

Πήγε για… βόλτα με την κάνναβη, αλλά υπολόγισε χωρίς την ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 52χρονος ημεδαπός για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγούσε φορτηγό, εντός του οποίου είχε κρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην πλάτη των καθισμάτων και στο αμάξωμα του οχήματος -15- συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  •  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -81- κιλών
  •  το χρηματικό ποσό των -1.250- ευρώ
  •  Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο
  •  κινητό τηλέφωνο

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την ανωτέρω ποσότητα είχε παραλάβει προηγουμένως από άγνωστο άτομο, με σκοπό την περαιτέρω μεταφορά και παράδοση της.

Η σύλληψη του ανωτέρω επετεύχθη στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων ναρκωτικών και διάχυσή τους στις εγχώριες παράνομες αγορές, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτήθηκαν μικτά συνεργεία επιτηρήσεως και ελέγχου σε σημεία της οριογραμμής Αλβανίας και Ελλάδας στο νόμο Θεσπρωτίας, από κοινού με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει