Ενημέρωση με ένα κλικ

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Υπήρχε ένας άνδρας με κοτσιδάκια μέσα στο δωμάτιο»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς το τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή της.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η 10χρονη στους αστυνομικούς, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 33χρονη η οποία κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτόν τον άντρα έκανε λόγο για παραισθήσεις που έβλεπε η μικρή Μαρκέλλα από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει