Ενημέρωση με ένα κλικ

Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς στην Ηλιούπολη

Ένας 20χρονος φοιτητής, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο άτυχος νέος οδηγούσε χωρίς κράνος όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ο αδερφός του άτυχου Αλέξανδρου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, δήλωσε συντετριμμένος, ενώ έκανε έκκληση προς όλους τους οδηγούς μοτοσικλετών να φορούν κράνος και στολή.

«Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς κελσίου».

Όπως δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή: «Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεχτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη εργασιακή σχέση εργδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προυπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζει την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από πενήντα κυβικά».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει