Ενημέρωση με ένα κλικ

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Αν πίσω από την 33χρονη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας, θα παραιτηθώ»

Ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, δήλωσε ότι αν αποδειχθεί ότι κρύβεται από πίσω κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας τότε θα παραιτηθεί από την υπόθεση.

«Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μια βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης.

«Όσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Όχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους», πρόσθεσε.

Η κατηγορούμενη πάσχει από κατάθλιψη – Εκδιδόταν αναγκαστικά από τον πρώην σύντροφό της

Ο δικηγόρος της 33χρονης ανέφερε, επίσης, ότι η κατηγορούμενη δεν εκδιδόταν από επιλογή αλλά επειδή την «ανάγκαζε ο πρώην συντροφός της» και επισήμανε την ψυχολογική της κατάσταση, λέγοντας ότι κάνει χρήση ναρκωτικών λόγω κατάθλιψης από την ώρα που έχασε την επιμέλεια του παιδιού της.

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ», είπε ο συνήγορος της 33χρονης.

Σε δομή φιλοξενίας η Μαρκέλλα

Στο μεταξύ, η 10χρονη θα φιλοξενηθεί προσωρινά σε δομή φιλοξενίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει