Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξυλοδαρμός 83χρονης από Πακιστανό: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 40χρονος- Σε κρίσιμη κατάσταση η ηλικιωμένη

Οργή και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας, μετά τον ξυλοδαρμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας 83 ετών στην Πρέβεζα από 40χρονο Πακιστανό.

Την ίδια στιγμή, η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάστασηστο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικές Αρχές αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού.

Στο δικαστικό τμήμα της υπόθεσης, ο Εισαγγελέας Πρέβεζας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 40χρονο Πακιστανό που συνελήφθη για την επίθεση. Ο συλληφθείς ζήτησε 58ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος Πακιστανός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της επίθεσης

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα 83 ετών στην Πρέβεζα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Οπως αναφέρει το prevezanews.gr, τη γυναίκα, η οποία ζει μόνη της, βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ημίγυμνη στο κρεβάτι της συγγενικό της πρόσωπο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, καθώς η κατάσταση της γυναίκας φαίνονταν σοβαρή.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί διασωληνωμένη σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η κατάσταση της 83χρονης θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από την Αστυνομία και πρόκειται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα.
Πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται, θα γίνει γνωστό εάν η ηλικιωμένη υπέστη βιασμό.
Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγές περισσότερων από δέκα ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει