Ενημέρωση με ένα κλικ

Σήμερα (20/6) το τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό Μανώλη Γαρεφαλάκη

Σήμερα (20/6) θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γαρεφαλακη, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του στο Καστέλι, στις 4μμ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου κυματίζει μεσίστια από χθες μέχρι την ώρα που θα ταφεί ο άτυχος 33χρονος, ως ελάχιστος φόρος τιμής.

Ο πόνος και ο θρήνος τόσο στην Πολεμική Αεροπορία όσο και στο Καστέλι, είναι ανείπωτος από τον θάνατο του 33χρονου, υποσμηναγού και πιλότου της ομάδας «Ζευς» ο οποίος πέταξε για πάντα στους ουρανούς που τόσο αγαπούσε.

Ο 33χρονος Μανώλης Γαρεφαλάκης είχε καταγωγή από το Καστέλι και όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζωή.

Ελεύθερος ο 31χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στο τροχαίο με θύμα τον Μανώλη Γαρεφαλάκη

Εν τω μεταξύ συνελήφθη ο οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας ο οποίος είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, αρχικά, ως πιθανά εμπλεκόμενος, στο τροχαίο, με θύμα τον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Πρόκειται για ένα 31χρονο άνδρα, για τον οποίο εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στο μοιραίο δυστύχημα με τους άνδρες της Τροχαίας, να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες του τροχαίου.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας που περιλαμβάνει και οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο 31χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Το μοιραίο τροχαίο

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λεωφόρο Σούδας όταν αυτή εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλώς το θάνατο του.

Η τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 31χρονος μοτοσικλετιστής να βρισκόταν μπροστά απο τον Μανώλη Γαρεφαλάκη επιχειρώνταςνα στρίψει αριστερά χωρίς προειδοποίηση με αποτέλεσμα ο 33χχρονος να χάσει τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε. Το κράνος που φορούσε δυστυχώς δεν ήταν ικανό να του σώσει τη ζωή με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει πάνω στην άσφαλτο.

Σημαντικές πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου από τις κάμερες

Να σημειωθεί ότι οι αρχές μετά την αυτοψία που έκαναν στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες όπως, η απόκτηση υλικού, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το βίντεο αυτό μάλιστα θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία καθώς δίνει σημαντικές πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει