Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα ζητεί την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης

Την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης ζητεί η Ιωάννα δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής σήμερα μέσω των συνηγόρων της ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία.

«Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα επισήμως πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία σε βάρος της είναι συντριπτικά» είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια» επισήμανε ο έτερος δικηγόρος της 34χρόνης, Νίκος Αλέξανδρης εκφράζοντας την απορία του πως η 35χρονη φέρεται να μην είναι καλά ψυχολογικά και να μην απολογείται και από την άλλη να ζητεί να είναι μόνη της σε κελί για λόγους προστασίας. Όπως είπε επιπλέον η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός της προφυλάκισης ένιωσε μία μικρή ηθική ικανοποίηση, ωστόσο ο δρόμος μέχρι την τελική δικαίωση είναι μακρύς.

Επιπλέον, από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας επισήμανε για το ζήτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης πως η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα.

Πηγή: ethnos.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει