Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή έφτασε η 35χρονη

Στον ανακριτή έφτασε πριν από λίγη ώρα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν έχει ομολογήσει έως τώρα.

Η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Οι χειρόγραφες σημειώσεις 35χρονης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης βρέθηκαν στο σπίτι της μετά τις έρευνες, ενώ φαίνεται να είχε και άλλες γυναίκες στο στόχαστρο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις χειρόγραφες σημειώσεις σε μικρά τετράδια, όπου η 35χρονη φαίνεται να έγραφε τις σκέψεις της. Μάλιστα, στις σημειώσεις της αναφέρεται και σε μια μελαχρινή γυναίκα από τον εργασιακό της χώρο.

Παράλληλα, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκάλυψε ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η κατηγορούμενη της επίθεσης φαίνεται ότι είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019. Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου» αναφέρεται στο κείμενο.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου».

Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει