Ενημέρωση με ένα κλικ

«Παγώνει» ένα από τα πρότζεκτ του Star για τη νέα σεζόν

Μπροστά σε νέα δεδομένα είναι οι ιθύνοντες των καναλιών μετά την επέλαση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο φονικός ιός άλλαξε όλα όσα ξέραμε στην καθημερινότητά μας αλλά και στο τηλεοπτικό σκηνικό. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τη συρρίκνωση των μπάτζετ, τα μέτρα προστασίας παραμένουν ενώ και οι παραγωγές είναι εντελώς διαφορετικές.

Μην ξεχνάμε ότι λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή του συνωστισμού και του συγχρωτισμού έχουν ήδη ακυρωθεί πολλά show που είχαν κάνει πρεμιέρα όπως το YFSF ενώ πολλά δεν πρόκειται να βγουν στον αέρα σύντομα. Ένα από αυτά είναι το «Dancing with the Stars» του οποίου τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει το Star.

Το φιλανθρωπικό show χορού επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν. Ωστόσο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr ο κορωνοϊός ανάγκασε τους ιθύνοντες του Star να το βάλουν στον «πάγο». Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν γυρίσματα και να κρατηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις καθώς λόγω του χορού υπάρχει η σωματική επαφή που δεν μπορεί να αποφευχθεί.

«Παγώνει» ένα από τα πρότζεκτ του Star για τη νέα σεζόν

Όπως τονίζεται όμως δεν αποκλείεται να το δούμε στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν μετά τον Ιανουάριο του 2021. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνη την περίοδο υπολογίζεται και η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «MasterChef» που αποτελεί κλασική αξία για το πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς.

Στο πρώτο μισό της σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το «GNTM» για τρίτη σερί σεζόν. Το ριάλιτι μοντέλων με αρκετές αλλαγές αφού Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου αποχώρησαν, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού για πρώτη φορά θα γίνουν δεκτοί και άνδρες που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο του μόντελινγκ.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει