Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε στον εισαγγελέα η 35χρονη για την καπαρντίνα και το σακίδιο

«Ψύχραιμη και ψυχρή» εμφανίστηκε η 35χρονη χθες μπροστά στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ερώτηση για την περούκα που βρέθηκε στο σπίτι της η κατηγορούμενη απάντησε πώς την αγόρασε γιατί δεν πέτυχε η βαφή στο μαλλί της και δεν της άρεσε το χρώμα.

Σε ερώτηση για το που βρισκόταν την ημέρα της επίθεσης και για ποιο λόγο απουσίαζε από την εργασία της είπε πώς είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της, και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο, ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστις της επίθεσης, η 35χρονη φέρεται να απάντησε, ότι τέτοιες ίδιες καμπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε να το φορέσει χρόνια και  ότι το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» ήταν η απάντηση που φέρεται να έδωσε η κατηγορουμένη στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα.

Παράλληλα, η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι γνώριζε την Ιωάννα μέσω μιας ξαδέρφης της αλλά αρνήθηκε ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας η 35χρονη συνέχισε να χρησιμοποιεί την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση.

Τέλος, το βιτριόλι με το οποίο επιτέθηκε στην 34χρονη κόστισε μόλις 4,5 ευρώ και το είχε παραγγείλει μέσω Διαδικτύου.

Με πληροφορίες από την kathimerini.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει