Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλη: Υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία η ύποπτη που προσήχθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης προσήχθη μια 35χρονη γυναίκα από το Παγκράτι, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα ενώ εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό γραφείο  όπου δουλεύει η 34χρονη και κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες, από την άρση απορρήτου αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει