Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα με τη μάσκα – Θέμα ωρών η σύλληψή της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχθηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από τρεις εβδομάδες σε κτίριο επί της οδού Θησέως.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος, καθώς έχουν πλέον στην κατοχή τους τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή της προς το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η σάρωση των επικοινωνιών φαίνεται ότι έβγαλε λαβράκι, καθώς εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας.

Κοντά στη σύλληψη της δράστιδος

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο γυναίκες, ενώ μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε συλλήψεις.

Η μία είναι μία αλλοδαπή στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης η οποία φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είχε κάποια εμμονή μαζί της. Η δεύτερη ύποπτη είναι γυναίκα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος , η οποία είχε αδύναμο άλλοθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρακτηριστικά της μίας υπόπτου υπάρχουν σε καρέ από βίντεο της περιοχής που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή τη στιγμή το νέο στοιχείο είναι ότι μία από τις γυναίκες που φέρονται να είναι στη λίστα των υπόπτων, την ώρα της επίθεσης είχε απενεργοποιημένο το κινητό της, γεγονός που την καθιστά ύποπτη, αν και δεν αρκετό ώστε να την καλέσουν για να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε η μαυροντυμένη γυναίκα αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, και συγκεκριμένα σε ένα δρομάκι πριν από το Καλλιμάρμαρο, σημείο που δεν είχε κάμερες, κάτι που είχε εξετάσει η γυναίκα και ψάχνουν να μάθουν αν έφυγε πεζή, αν πήρε άλλο ταξί, ή πήρε μέσο μαζικής μεταφοράς ή αν είχε δικό της ΙΧ.

Οι αστυνομικοί πλέον με μεθοδικές κινήσεις συγκεντρώνουν στοιχεία σε βάρος της δράστιδος, προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία βάση στοιχείων και να την οδηγήσουν τελικά στην Δικαιοσύνη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει