Ενημέρωση με ένα κλικ

Εντοπισμός βαλίτσας με 2 κιλά ηρωίνης και σύλληψη 2 ατόμων στη Πάτρα

Σε επιτόπια έρευνα οι αστυνομικοί, εντόπισαν μια βαλίτσα, η οποία περιείχε ένα κιλό και 930 γραμμάρια ηρωίνης

Στη σύλληψη δύο ατόμων και στην κατάσχεση περίπου δύο κιλών ηρωίνης, προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, με την επιχείρηση να πραγματοποιείται κοντά σε σταθμό λεωφορείων, στην Πάτρα.

Η αστυνομία αναφέρει ότι εκ των 2 συλληφθέντων η μια, έφτασε πρώτη στην Πάτρα μεταφέροντας μια βαλίτσα με ηρωίνη.

Μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, κατευθύνθηκε προς καφετέρια περιμένοντας τον δεύτερο συλληφθέντα. Μέτα από κάποια ώρα υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ τους, προκειμένου να συναντηθούν.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση, εντόπισαν τον άνδρα να φθάνει στην Πάτρα, τον ακολούθησαν και έπειτα από λίγο τον συνέλαβαν μαζί με την γυναίκα.

Σε επιτόπια έρευνα οι αστυνομικοί, εντόπισαν μια βαλίτσα, η οποία περιείχε ένα κιλό και 930 γραμμάρια ηρωίνης διαμοιρασμένη σε τέσσερις συσκευασίες, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συγκεκριμένες συλλήψεις, λαμβάνουν χώρα σε μια περίοδο πολλών αστυνομικών επιχειρήσεων στην Αχαία, με την Δίωξη Ναρκωτικών να συλλαμβάνει 10 άτομα και να κατάσχει περισσότερα από 5,5 κιλά ηρωίνης και 3,2 κιλά κάνναβης, εντός 2 μηνών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει