Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρουβίκωνας: Έφυγαν ελεύθεροι από την Ευελπίδων μετά τις χθεσινές συλλήψεις!

Δίχως να δικαστούν και ελεύθεροι αποχώρησαν από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά κατηγορούμενοι – μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από τις αστυνομικές αρχές για τα τρικάκια που πέταξαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Να σημειωθεί, ότι εις βάρος των επτά συλληφθέντων,  ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απείθειας αλλά και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα.

Η τελευταία κατηγορία απαγγέλθηκε στους συλληφθέντες, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια μοτοπορείας, παραβίασαν και κατέλαβαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βασ. Γεωργίου, προέβησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς στην Ηρώδου Αττικού, ενώ έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος έναν αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τους παρεμποδίσει.

Τέλος, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους οι επτά κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστούν, όμως η δίκη τους αναβλήθηκε επ΄ αόριστον και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει