Ενημέρωση με ένα κλικ

Επιχείρηση καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων στον Προμπονά

«Οι σαρωτικές επιχειρήσεις καθαριότητας σε όλη την Αθήνα, έχουν δώσει ήδη τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Η περιοχή του Προμπονά, στην 5η Δημοτική Κοινότητα, αποτέλεσε ο στόχος συντονισμένης επιχέιρησεις καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων, με το συνεχές πρόγραμμα να εντάσσει 129 γειτονίες στο σχέδιο καθαριότητας της πόλης από τον Φεβρουάριο.

«Οι σαρωτικές επιχειρήσεις καθαριότητας σε όλη την Αθήνα, έχουν δώσει ήδη τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για ολόκληρες περιοχές που αποδίδονται στους κατοίκους τους καθαρές, όχι αποσπασματικά αλλά στο σύνολό τους. Συνεχίζουμε στο δρόμο της καθημερινής κινητοποίησης ολόκληρου του μηχανισμού μας, γιατί η καθαριότητας της πόλης μετριέται στην πράξη, όχι στην πρόθεση. Και η Αθήνα καθαρίζει, πρακτικά» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή 2 μεγάλων σάρωθρων, 6 μεγάλων πλυστικών μηχανημάτων τα οποία φέρουν το ειδικό τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα που σφουγγαρίζει πεζοδρόμια, καθώς και 5 μικρών πλυστικών και δύο 2 υδροφόρων χωρητικότητας 10 τόνων.

Ταυτόχρονα την επιχείρηση απάρτισε και έμψυχο δυναμικό 12 εργατών, οι οποίοι φρόντισαν πρώτα για το σχολαστικό σκούπισμα των σημείων όπου έγινε η σημερινή δράση πριν καθαριστούν, πλυθούν και απολυμανθούν από τα σάρωθρα, τις υδροφόρες και τα πλυστικά.

Η σχετική σχετική ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρει τους δρόμους, πεζόδρομους, πλατείες και άλλα σημεία όπου πραγματοποιήθηκε η σημερινή κυριακάτικη δράση καθαριότητας ως εξής:

-Περιμετρικά Γήπεδο Απόλλωνα

-Σαρώνος

-Σελήνου

-Επινίκου

-Ενδυμίωνος

-Δοξαρά

-Τύρινθος

-Ολύνθου

-Πανδιώνος

-Ιωνίας (Από Χαλκίδος έως Πανιδώνος)

-Επικλέους

-Τελεσίου Πεζόδρομος

-Σεκούνδου

-Παντελή Μακρή

-Μονής Σέλτσου

-Ανθέων

-Πλατεία Παντελή Μακρή

-Πλατεία Πανδιώνος

-Προμπονά

-Αδιέξοδο Ολυμπίων

-ΚΤΕΛ Αχαρνών

-Χαλκίδος

-Νειγύ

-Αγίας Λαύρας (Από Ηρακλείου έως Χαλκίδος)

-Ηρακλείου

-Ακρωτηρίου

-Αμειψίου

-Αμασίου

-Χαλκίδος (Από Πατησίων έως Ανθέων)

-Ανθέων (Από Χαλκίδος έως Αμειψίου)

-Πλατεία Αγίας Βαρβάρας (Σταθμός Η.Σ.Α.Π)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει