Ενημέρωση με ένα κλικ

Αύριο η δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 ξεκινά ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης με κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό από κοινού, πράξη που φέρεται ότι τελέστηκε στη Ρόδο την 1η Δεκεμβρίου 2018 με θύμα μια 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% που φοιτά σε ειδικό σχολείο, έναν 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

Όπως έγραψε η “δημοκρατική”, μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος επικίνδυνος ισοβίτης Αλβανός σαδιστής, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο αθίγγανο, και την 19χρονη ανάπηρη κοπέλα.

Θα δικαστούν συγκεκριμένα ως υπαίτιοι του ό,τι, στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου 2018, με πρόθεση και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης, με σωματική βία και με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξανάγκασαν άλλον σε συνουσία και σε άλλη ασελγή πράξη, τέλεσαν δε την πράξη τους αυτή όντες δύο τον αριθμό και ενεργώντας από κοινού.

Ο Αλβανός αρνείται πλήρως τόσο την χρήση βίας όσο και την τέλεση οποιοσδήποτε ερωτικού περιεχομένου πράξης.

Ως συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής, Γιώργος Κυπραίος και Γιάννης Χριστοδούλου, Βούλα Δημητριάδου και ως συνήγορος πολιτικής αγωγής η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου.

ΠΗΓΗ: dimokratiki.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει