Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανοίγουν 1η Ιουνίου δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί

Την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, των εκπαιδευτικών μονάδων ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και των παιδικών και βρεφικών σταθμών,  τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Στην ανακοίνωσε του Στέλιου Πέτσα, αναφέρεται ότι η επαναλειτουργία γίνεται έπειτα από «ομόφωνη θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες».

Στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στέλιο Πέτσα, στις 13:00, θα συμμετάσχει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των παραπάνω δομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Στέλιου Πέτσα:

«Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:
– οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία),
– οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και
– οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Στην αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω δομών»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει