Ενημέρωση με ένα κλικ

Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου της 29χρόνης μητέρας στη Κέρκυρα

Σε δηλώσεις προέβη στενός φίλος της οικογένειας αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα δεν έπασχε από κανένα νόσημα, «γι'αυτό έχουμε σοκαριστεί».

Η ολοκλήρωση της νεκροτομής της 29χρονης μητέρας, η οποία απεβίωσε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, δεν αποκαλύπτει τα αίτια θανάτου της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χριστόφορο Τσαλικίδη, με τα αποτελέσμτα των υπολοίπων εξετάσεων ν’αναμένονται.

 

Η μητέρα της 29χρόνης μίλησε στο Star, για τον θάνατο της κόρης της:
«Το παιδί μου δεν είχε απολύτως τίποτα. Πήγε το μικρό της μωρό στο νοσοκομείο με τον άντρα της γιατί είχε ουρολοίμωξη. Δε με αφήνουν να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ κρατούσα το μεγάλο της το παιδάκι»
Οι ως τώρα ενδείξεις αποκλείουν εγκληματική ενέργεια, με την θανούσα να διέμενε στο Σιδάρι, με τον σύζυγο της και τα δύο τους παιδιά.
Σε δηλώσεις προέβη στενός φίλος της οικογένειας αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα δεν έπασχε από κανένα νόσημα, «γι’αυτό έχουμε σοκαριστεί».
Στο γεγονός αναφέρθηκε και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και δηλώνοντας ότι την 29χρονη είδε συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω.

«Φώναξε τότε τις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει