Ενημέρωση με ένα κλικ

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 29χρονης μητέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

«Δεν είχε τίποτα, γι’ αυτό έχουμε σοκαριστεί»

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 29χρονης μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας, η οποία συνόδευε το ανήλικο παιδί της το οποίο νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.

Το θύμα εντόπισαν άλλοι συνοδοί ασθενών όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.

Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου οι οποίοι κατέβαλαν προσπάθειες για την ανάνηψη της, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Οι έως τώρα ενδείξεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια, με τα αίτια θανάτου της 29χρονης μητέρας να παραμένουν άγνωστα για τώρα.

Στενός φίλος της οικογένειας, μιλώντας στο Star, δήλωσε πως η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 – 3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο», πρόσθεσε.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει