Ενημέρωση με ένα κλικ

Στον ανακριτή την Τετάρτη ο 76χρόνος κατηγορούμενος γι’ασέλγεια στις εγγονές του

Ο ίδιος προανακριτικά αρνήθηκε τις πράξεις οι οποίες του καταλογίζονται

Την παραπομπή σε τακτικό ανακριτή για απολογία ακολουθεί η σύλληψη του 76χρόνου στη Θεσσαλονίκη. Ο 76χρόνος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις εις βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Ο κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο οποίος απήγγειλε εναντίον του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος παραπέμποντας τον ακολούθως σε ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να λογοδοτήσει ενώπιόν του την Τετάρτη. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Οι ως τώρα πληροφορίες αναφέρουν την σύλληψη του, χθες το βράδυ στην περιοχή Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Το προηγούμενο 24ώρο προηγήθηκε, ανώνυμη καταγγελία γυναίκας, κατοίκου της παραπάνω περιοχής, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία αφορούσε άσεμνες πράξεις στις οποίες προέβη ο 76χρόνος κατά ανήλικης η οποία, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, επρόκειτο για μία από τις εγγονές του.

Την ενημέρωση της αστυνομίας ακολούθησε έρευνα η οποία οδήγησε στη σύλληψή του.

Οι καταθέσεις τις οποίες ως τώρα έχει στην κατοχή της η αστυνομία, φαίνεται ν’αποκαλύπτουν ασελγείς πράξεις του 76χρόνου κατά των τεσσάρων θυγατέρων του γιου του, ηλικίας 16, 12 καθώς και δύο 9χρονες δίδυμες.

Οι καταθέσεις αναφέρουν ως μόνιμο τόπο κατοικίας του συλληφθέντα την Αλβανία, αλλά μετά από επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ζει ο γιος του, δεν μπόρεσε να επιστρέψει λόγω των περιορισμών μετακίνησης εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο ίδιος προανακριτικά αρνήθηκε τις πράξεις οι οποίες του καταλογίζονται.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει