Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταδιακή αύξηση συχνότητας πτήσεων των αεροσκαφών της Aegean

Η ίδια λαμβάνει αναβαθμισμένα και αυξημένα προληπτικά μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια επιβίβασης, αλλά και κατά την πτήση

Τόσο η σταδιακή άρση των περιορισμών στις μεταφορές εντός Ελλάδας όσο και οι κατευθύνσεις της ΕΕ για τους κανονισμούς εισόδου σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ωθούν την AEGEAN σε αύξηση των πτήσεων εσωτερικού.

Με ανακοίνωση της η Aegean, ορίζει την 18η Μαΐου ως ημερομηνία ενίσχυσης συχνοτήτων προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και κατόπιν από  25 Μαΐου προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο καθώς και τους υπολοίπους προορισμούς του  δικτύου εσωτερικού.

Σταδιακά μέχρι τα τέλη Μαΐου, αναμένεται να προχωρήσει στην επανέναρξη διασύνδεσης  με μερικούς βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, με τους προορισμούς αυτούς να αποτελούν το Μόναχο, τη Ζυρίχη, τη Φρανκφούρτη και τη Γενεύη, με μικρή συχνότητα επί του παρόντος.  Ταυτόχρονα αναμένεται η αύξηση πτήσεων προς τις Βρυξέλλες, ο οποίος αποτελεί ο μοναδικός προορισμός εξωτερικού χωρίς αναστολή πτήσεων.

Η ίδια δηλώνει ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να συμβάλει και εκείνη στη διαμόρφωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και των πληρωμάτων.

Η ίδια λαμβάνει αναβαθμισμένα και αυξημένα προληπτικά μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια επιβίβασης, αλλά και κατά την πτήση, τα οποία περιλαμβάνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας για τα πληρώματα και τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης αεροσκαφών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει