Ενημέρωση με ένα κλικ

Θερμομέτρηση μαθητών και εκπαιδευτικών στον Δήμο Γλυφάδας

Η εφαρμογή του μέτρου θα είναι συνεχής όχι μόνο για την Γ'Λυκείου αλλά και για τις υπόλοιπες τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ύστερη ημερομηνία

Με την έναρξη των σχολικών μαθημάτων για την Γ’Λυκείου από αύριο, Δευτέρα αποφασίστηκε η θερμομέτρηση μαθητών και εκπαιδευτικών στον δήμο Γλυφάδας.

Η εφαρμογή του μέτρου θα είναι συνεχής όχι μόνο για την Γ’Λυκείου αλλά και για τις υπόλοιπες τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ύστερη ημερομηνία.

Εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται κάθε πρωί από τις 7, στις εισόδους των σχολείων για τη θερμομέτρηση με ειδικό εξοπλισμό, ειδικές θερμικές κάμερες και θερμόμετρα υπερύθρων ανέπαφης μέτρησης.

«Διαβεβαιώνουμε τις οικογένειες των παιδιών και των καθηγητών ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν το άνοιγμα των σχολείων», τονίζει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου προσθέτοντας:

«Απολυμάναμε, καθαρίσαμε, προγραμματίσαμε διπλές βάρδιες καθαρισμού κάθε ημέρα, με εργαζόμενους στην καθαριότητα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών, προμηθευτήκαμε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, και εφοδιάσαμε με ειδικά υλικά καθαρισμού όλες τις σχολικές μονάδες.

Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη και τον γιατρό και δημοτικό μας σύμβουλο Στρατή Παναγάκο για τον συντονισμό της προσπάθειας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει