Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 34 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, την 7.5.2020 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μεταλλική σπάθα, συνολικού μεγέθους -36- εκατοστών, περίστροφο κρότου, -10- φυσίγγια κρότου, διάφορα εργαλεία καθώς και πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και διαφόρων ειδών οικιακής χρήσης, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 26.3.2020 έως και την 7.5.2020, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν, οικιακές συσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, γεννήτρια ρεύματος κ.ά..

Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει