Ενημέρωση με ένα κλικ

Επεισόδια στην Αγία Παρασκευή – 300 άτομα έκαναν πάρτι με μπύρες στην πλατεία Αγ. Ιωάννου

Επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

Η ηρεμία στην περιοχή αποκαταστάθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ενώ, ως αυτή την ώρα, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς έκανε λόγο για διαδικτυακό κάλεσμα με ηλεκτρονικό τρόπο επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορονοϊού».

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα αποταθεί στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο τη συγκεκριμένη πλατεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδώ και πολλά χρόνια».

Η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδω και πολλά χρόνια . Οι συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της…

Publiée par Βασίλης Ζορμπάς sur Mardi 5 mai 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει