Ενημέρωση με ένα κλικ

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος

Στον εισαγγελέα εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη το βράδυ του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ethnos.gr, ο 29χρονος θα περάσει την πόρτα του ανακριτή την ώρα που συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του στα Ανώγεια, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός παραδόθηκε μαζί με το όπλο του στις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής 3/5 και δήλωσε σοκαρισμένος με όσα συνέβησαν.

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση «συναγερμού» είναι οι Αρχές υπό τον φόβο βεντέτας, καθώς το κλίμα στην περιοχή παραμένει τεταμένο και η παρουσία της Αστυνομίας είναι ισχυρή, αλλά διακριτική.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν από μία λογομαχία ανάμεσα στον Γιώργο Ξυλούρη (30 ετών) και το γιο του Λευτέρη Καλομοίρη (62 ετών), οι οποίοι είναι και γείτονες. Οι δύο νέοι άνδρες, οι οικογένειες των οποίων είχαν συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς, φαίνεται να πιάστηκαν στα χέρια για… ένα πάρκινγκ. Προς στιγμήν, ο καυγάς έληξε αλλά μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε οπλισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λευτέρης Καλομοίρης μπήκε στη μέση για να προστατέψει το γιο του και οι σφαίρες του Γιώργου Ξυλούρη τον βρήκαν στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Ο γιος του Καλομοίρη στη συνέχεια σήκωσε όπλο και πυροβόλησε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη. Ο Ξυλούρης μετά από λίγο έπεσε επίσης νεκρός με 7 τραύματα στο στήθος. Ο νεαρός Καλομοίρης αρχικά διέφυγε από το σημείο, τον αναζητούσαν οι Αρχές και τελικά παραδόθηκε με τη συνοδεία δικηγόρων λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει