Ενημέρωση με ένα κλικ

Επαναλειτουργία των ταμείων της ΕΥΔΑΠ από Δευτέρα 4 Μαΐου

Ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ αναφορικά με την επαναλειτουργία των ταμείων της

Με ανακοίνωση της η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το κοινό για την επαναλειτουργία των ταμείων της από τη Δευτέρα 4 Μαΐου. Η επανέναρξη λειτουργίας των ταμείων της, αφορά και τα 12 περιφερειακά κέντρα της με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε περίπτωση αδυναμίας να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους από τα εναλλακτικά κανάλια που διαθέτει η Εταιρεία γι’ αυτόν τον σκοπό.

Εντός της ανακοίνωσης της η ΕΥΔΑΠ διευκρινίζει ότι η επαναλειτουργία των ταμείων στα περιφερειακά κέντρα θα γίνει έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα από την πολιτεία μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών, όπως ενδεικτικά η τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς, η χρήση γαντιών και μασκών από το προσωπικό όπου απαιτείται κατά την εξυπηρέτηση, η ύπαρξη αντισηπτικών διαλυμάτων και η τήρηση του κατά περίπτωση μέγιστου αριθμού πελατών ανά χώρο εξυπηρέτησης.

Κατά την προσέλευση στο περιφερειακό κέντρο συστήνεται η χρήση μάσκας από το κοινό, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση κάθε εισερχόμενου. Παρά την επαναλειτουργία των ταμείων της η ΕΥΔΑΠ συστήνει στους καταναλωτές να προτιμούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης.

Για την πληρωμή λογαριασμού ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΔΑΠ προτείνει:

Το site  www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.

Τα ATMs, αυτόματα μηχανήματα, πάγιες εντολές, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών.

Για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων η ΕΥΔΑΠ προτείνει:

Το [email protected]

Το www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, κ.ά.

Τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει