Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη εγκύου για ληστεία στην Πάτρα

Στην σύλληψη γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη προχώρησαν αστυνομικοί στην Πάτρα

Στην σύλληψη γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη προχώρησαν αστυνομικοί στην Πάτρα, με την γυναίκα να κατηγορείται για ληστεία περιπτέρου με την ίδια και 2 συνεργούς της ν’αποσπούν το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 51 ευρώ, ένα ψεύτικο πιστόλι καθώς και
γάντια. Η πληροφορία της προχωρημένης εγκυμοσύνης της συλληφθείσας προέρχεται από την τοπική ιστοσελίδα thebest με την ίδια να διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δυο ημεδαποί άνδρες είχαν διαπράξει, στην Πάτρα,
ακόμη δυο ληστείες και συγκεκριμένα:

Στις 9-4-2020, το βράδυ, μετέβησαν σε καφετέρια, όπου ο ένας άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ.

Στις 26-4-2020 τα ξημερώματα, ο ίδιος άνδρας φορώντας κουκούλα και μάσκα προστασίας με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο βενζινάδικου το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει