Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα

Ήταν προγραμματισμένο για τις 26, 27 και 28 Ιουνίου

Το προγραμματισμένο για τις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2020, 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα, αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διοργανωτική επιτροπή με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως «παρόλο που έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι απαραίτητες προετοιμασίες, η ματαίωση του δυστυχώς κρίνεται επιβεβλημένη. Το Πανθρακικό Αντάμωμα μεταφέρεται τον Ιούνιο του 2021 σε ημερομηνίες που θα οριστούν τους αμέσως επόμενους μήνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναβολής έχει ως εξής:

«Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που πήρε η πολιτεία για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού και μετά από κοινή απόφαση των ΔΣ των διοργανωτών φορέων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος “Τα Δίδυμα Τείχη”) σας ενημερώνουμε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2020 12ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος.

Παρόλο που έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι απαραίτητες προετοιμασίες, η ματαίωση του δυστυχώς κρίνεται επιβεβλημένη.

Το Πανθρακικό Αντάμωμα μεταφέρεται τον Ιούνιο του 2021 σε ημερομηνίες που θα οριστούν τους αμέσως επόμενους μήνες. Με την ευχή να βγούμε όσο το δυνατόν συντομότερα από αυτή τη στενωπό και προπαντός ΟΛΟΙ και ΓΕΡΟΙ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πανθρακικών Σωματείων κ. Αριστείδη Χρυσόπουλο στο τηλέφωνο 6981167023».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει