Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλινική Ταξιάρχαι: «Τα μέτρα πρόληψης είχαν τηρηθεί στο έπακρο» λένε οι δικηγόροι

«Τα μέτρα πρόληψης είχαν τηρηθεί στο έπακρο» υποστηρίζουν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που ανέλαβαν ως νομικοί παραστάτες της κλινικής «Ταξιάρχαι», στο Περιστέρι, στην έρευνα που πραγματοποιείται για τυχόν διάπραξη κακουργήματος μετά τα κρούσματα και τους θανάτους.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Λύτρας: «…διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών, προς διερεύνηση τυχόν παραβίασης μέτρων πρόληψης της ιδιωτικής κλινικής Ταξιάρχαι μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζω , όλα τα μέτρα πρόληψης για τον ιό covid 19 είχαν τηρηθεί στο έπακρο. Για την συγκεκριμένη υπόθεση εντός των ημερών θα προβούμε σε επίσημη ανακοίνωση μαζί με τον συνάδελφο μου Μ. Δημητρακόπουλο με τον οποίο εκπροσωπούμε από κοινού την ιδιωτική κλινική».

Σημειώνεται πως το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας, που ανέβασε τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 138, ήταν ένας 84χρονος που κατέληξε στη ΜΕΘ του ΝΙΜΙΤΣ και είχε μεταφερθεί εκεί από την ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει