Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο φως της δημοσιότητας μαρτυρίες για τον φόνο 32χρόνου στην Θεσσαλονίκη

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν μαρτυρίες για τη δολοφονία 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν μαρτυρίες για τη δολοφονία 32χρονου άνδρα από τον ίδιο του τον πατέρα στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Μάρτυρας περιέγραψε πως οι καβγάδες αποτελούσαν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, με τον γιο να είναι χρήστης ναρκωτικών. Η μαρτυρία επίσης αναφέρει ότι χτυπούσε συχνά τους γονείς τους.

Ο μάρτυρας Θ.Ι. αναφέρει ότι ο 63χρονος πατέρας έστρεψε το όπλο του προς τον γιο του καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του.

«Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ.: ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε.

«Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε.» «Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος.

«Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος. Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος, ούτε δολοφόνος. Και η αγανάκτηση πολλά κάνει». Ο ίδιος επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει τόσο η μητέρα του 32χρονου και σύζυγος του δράστη όσο και η κόρη του.
Ο 63χρόνος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο 63χρονος, ύστερα από επεισόδιο, πυροβόλησε με το πυροβόλο όπλο τον ηλικίας 32 ετών γιο του και τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Τα ακριβή αίτια της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ ο 63χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει