Ενημέρωση με ένα κλικ

Την Πέμπτη απολογείται ο 45χρονος κατηγορούμενος πατροκτόνος

Υπό κράτηση ο άνδρας που κατηγορείται πως έκαψε ζωντανό τον 87χρονο πατέρα του

Ο 45χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε τον 87χρονο πατέρα του με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη από την ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα παραμένει υπό κράτηση.

Ο 45χρονος μετήχθη σήμερα το πρωί, Δευτέρα του Πάσχα, στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που απήγγειλε εναντίον του κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο, ενώ, στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια υπηρεσίας.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τους ηλικιωμένους γονείς του και τον αδελφό του επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η 86χρονη μητέρα του και ο 46χρονος αδελφός του υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο ίδιος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την πράξη του σε εξοχική κατοικία στον Δήμο Θερμαϊκού, όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση.

Ο 45χρονος, ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι η σχέση του με τον πρώην στρατιωτικό πατέρα του, ήταν προβληματική και είχαν συχνά καυγάδες.

Ύστερα από έναν ακόμη καυγά, ο ίδιος κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό τον πατέρα του, αναφέροντας στην προανακριτική του κατάθεση ότι ο 87χρονος τού μίλησε «ειρωνικά».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει