Ενημέρωση με ένα κλικ

Αισιοδοξία για τον ελάχιστο αριθμό κρουσμάτων στον οικισμό Ρομά στην Λάρισα

Αισιοδοξία προσδίδει ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊου στην Νέα Σμύρνη Λάρισας

Αισιόδοξη τροπή λαμβάνει η υπόθεση κρουσμάτων στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, με τα τεστ που διενεργήθηκαν σε κατοίκους του οικισμού, ν’αποδεικνύουν ελάχιστα κρούσματα.

Αναφορές τοπικών μέσων της Λάρισσας, κάνουν λόγο, για 3 θετικά δείγματα, εντός 133 δειγμάτων που ελήφθησαν χθες και εξετάστηκαν στο εργαστήριο της πόλης. Εκ των 200 δειγμάτων που εξέτασε ο ΕΟΔΥ βρέθηκε μόλις ένα άτομο θετικό στον κορονοϊό. Επομένως από τα συνολικά 333 δείγματα που εξετάστηκαν για κορωνοϊό, θετικά ήταν μόνο τα 4.

Να σημειωθεί ότι πέρα από τον 32χρονο Ρομά που ήταν και ο ασθενής μηδέν στον οικισμό, από την αρχική εξέταση 29 δειγμάτων για κορονοϊό, βρέθηκαν 20 άτομα θετικά στον ιό. Τα νέα δεδομένα, αυξάνουν τον αριθμό των νοσούντων από κορονοϊό στον οικισμό Νέας Σμύρνης στους 25.

Η περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, παραμένει σε υγειονομικό αποκλεισμό επιτηρούμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο πλαίσιο της καραντίνας στον οικισμό, η περιφέρεια Θεσσαλίας και ο δήμος Λαρισαίων αναλαμβάνουν την κατ’ οίκον παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης για τον πληθυσμό της περιοχής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει