Ενημέρωση με ένα κλικ

Παράταση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας έως τις 27 Απριλίου

Το σύνολο των θανόντων ανέρχεται σε 68.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το υπουργείο Υγείας και τον λοιμοξιωλόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Εντός 24ώρου καταγράφηκαν 60 νέα κρούσματα, με το γενικότερο σύνολο ν’ανέρχεται στα 1673. Εξ αυτών τα 92 κρούσματα είναι διασωληνομένα, ενώ ο αριθμός θανόντων ανέρχεται στους 68, σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Με ανακοίνωση του μέσω της ενημέρωσης ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε την παράταση των προσωρινών μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6.00 π.μ.

«Κάποιοι επιμένουν με διάφορα τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Θέτουν σε κίνδυνο και τη δική τους ζωή και τη ζωή των δικών τους ανθρώπων (…) Δεν θα επιτρέψουμε βήμα παρέκκλιση από τα μέτρα και θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή».

Με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή, οι υπηρεσίες της Αρχής σταματούν την εξέταση δηλώσεων αλλαγής μόνιμης κατοικίας, τις οποίες κάνουν οι φορολογούμενοι ηλεκτρονικά, με στόχο την αποτροπή κατάχρησης του δικαιώματος μεταβολής μόνιμης κατοικίας από τους φορολογούμενους.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, που εφαρμόζονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ ισχύει για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα. Στην απαγόρευση διαδικτυακής αλλαγής του τόπου κατοικίας αναφέρθηκε σήμερα και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει