Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Στους 53 οι νεκροί στην Ελλάδα!

Η Καστοριά μετράει τον 8ο νεκρό της από τον κορονοϊό

Στους 53 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, με την Καστοριά να μετράει τον 8ο νεκρό της από τον κορονοϊό, μια 90χρονη γυναίκα από την Χρυσή.

Η 90χρονη από την Χρυσή, άφησε την τελευταία της πνοή στο ΑΧΕΠΑ, ενώ αρχικά είχε νοσηλευθεί στα Γρεβενά.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως κατέληξε ακόμα μια γυναίκα, μια 78χρονη. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (2.4) σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται.

H 78χρονη έπασχε και από επικείμενα νοσήματα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της και οι θετικές εξετάσεις για τον κορονοϊό είχαν βγει λίγες μέρες νωρίτερα.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος εξέφρασε και τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια.

Το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ένας 51χρονος από την Καστοριά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και τελικά να χάσει τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, είναι ο έβδομος νεκρός που μετρά από την πανδημία του ιού η περιοχή της Καστοριάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει