Ενημέρωση με ένα κλικ

Χιονίζει στη Θεσσαλονίκη – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Στα λευκά ντύθηκαν περιοχές περιφερειακά του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ λόγω της χιονόπτωσης έχουν κλείσει δρόμοι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Voria.gr, χιονίζει σε Ωραιόκαστρο, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, στην περιοχή του Σοχού. Κλειστός είναι ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου καθώς και ο δρόμος Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.

Ακόμη, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου κλειστή είναι η επαρχιακής οδός Λαγκαδά – Ηρακλείου καθώς και λόγω υπερχείλισης ρέματος η επαρχιακή οδός Λαγκαδικίων – Προφήτη. Χιόνι στο οδόστρωμα άρχισε να πιάνει αυτή την ώρα και στον δρόμο από το Τούνελ Ασπροβάλτας – Ρεντίνα.

«Επιχειρούν έντεκα εκχιονιστικά μηχανήματα από τις 12 το βράδυ, ενώ σε επιφυλακή έχουμε αλλά 10 οχήματα για τον αποχιονισμό της περιοχής. Έχουμε μοιράσει σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα 300 σακιά με αλάτι για τα δύσκολα σημεία των δρόμων, ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από τα κοινοτικά καταστήματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Ιωάννης Ντίτσιος.

Χιόνια έπεσαν χθες το βράδυ και σε περιοχές του Νομού Λάρισας. Τα φαινόμενα εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στους δρόμους προς Κοζάνη, Γρεβενά, Κατερίνη, αλλά και στην περιοχή Λιβάδι. Το ύψος του χιονιού έφτασε περίπου τους 10 πόντους.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται σε ετοιμότητα στα σημεία όπου υπάρχει χιονόπτωση για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στο εθνικό και περιφερειακό δίκτυο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει