Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Συνωστισμός στις λαϊκές αγορές -Συνεχίζουν να αδιαφορούν για τους κανόνες προστασίας

Φαινόμενο συνωστισμού παρατηρήθηκε εχθές, σε λαϊκή αγορά της Κυψέλης.

Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των Αρχών, οι πολίτες δε φαίνεται να συμμορφώνονται με τα μέτρα της κυβέρνησης με αποτέλεσμα οι λαϊκές αγορές να κινδυνεύουν με «λουκέτο».

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, σε λαϊκή αγορά της Κυψέλης,  πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να κάνει τα ψώνια του χωρίς ωστόσο να τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Κάποιοι φορώντας μάσκα και γάντια πραγματοποίησαν τις αγορές τους ενώ άλλοι αγνοώντας πλήρως τις προειδοποιήσεις των αρχών έσπευσαν να ψωνίσουν χωρίς μάσκα, χωρίς γάντια και χωρίς να τηρούν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας  από τον έτερο πολίτη.

Με αφορμή εικόνες συνωστισμού, που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, απηύθυνε σαφή προειδοποίηση, ότι αν δε τηρηθούν τα μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι κλείσουν και οι λαϊκές, κάτι το οποίο δεν κατέστη σαφές σε κάποιους όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες.

Δείτε την αποκλειστική εικόνα και το βίντεο του arthro

Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα στη λειτουργία των λαϊκών αγορών

Η κυβέρνηση για να αποφύγει των συνωστισμό στις λαϊκές αγορές εξετάζει την επιβολή νέων μέτρων προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού.

Μάλιστα εχθές ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία δυο λαϊκών αγορών στο Δήμο Ιλίου λόγω της μη τήρησης των ειδικών ρυθμίσεων που αφορούν στην λειτουργία τους την συγκεκριμένη περίοδο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει