Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός-ΟΝΝΕΔ: Νέοι οι δύο στους τρεις εθελοντές

«Η πλατφόρμα κατακλύστηκε από εγγραφές εθελοντών»

Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ κάλεσαν τα μέλη τους να πάρουν μέρος στην εθελοντική δράση τους, για τη στελέχωση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με το σύνθημα «Νοιαζόμαστε για τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας».

Η πλατφόρμα κατακλύστηκε από εγγραφές εθελοντών, ενώ η συμμετοχή νέων ηλικίας από 16 έως 32 ετών προερχόμενων από την ΟΝΝΕΔ ξεπέρασε το 60%.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένθερμη συμμετοχή των νεολαίων «στην πιο κρίσιμη συγκυρία».

Όπως δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα μέλη μας, αλλά και κάθε νέα και νέο, που έσπευσαν να δηλώσουν βροντερό παρών» και συνέχισε:

«Είναι άκρως ενθαρρυντικό ότι περίπου 2 στους 3 εθελοντές είναι νέοι άνθρωποι. Η γενιά μας αντιλαμβάνεται το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, βγαίνει μπροστά και κερδίζει την πιο μεγάλη μάχη. Η ΟΝΝΕΔ αποδεικνύει πως δεν μεγαλώνει μόνο πολιτικά και αριθμητικά αλλά και στο κυριότερο πεδίο: αυτό της αλληλεγγύης στην πράξη».

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ζήτησε ήδη από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ένα πλάνο αξιοποίησης των νέων εθελοντών όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και στο μέλλον.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εθελοντική δράση, συνεχίζονται στο σύνδεσμο https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει