Ενημέρωση με ένα κλικ

Κηφισιά: Αστυνομικός εκτέλεσε 2 γυναίκες!

Μακελειό έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά με δυο νεκρές γυναίκες

Μακελειό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δυο γυναικών.

Ο δράστης που είναι αστυνομικός, σκότωσε την πρώην γυναίκα του και μια φίλη της, έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν το θύμα και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Το μακελειό έγινε έξω από το σούπερ μάρκετ επί της οδού Αχαρνών 80 στην Κηφισιά και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την αιτία του φονικού πως ήταν η διαμάχη του ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο αστυνομικός, έστρεψε το όπλο του εναντίον της πρώην γυναίκας του σκοτώνοντάς την και στην συνέχεια πυροβόλησε εναντίον μιας άλλης γυναίκας που ήταν σύμφωνα με πληροφορίες φίλη της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης περίμενε την πρώην γυναίκα του να βγει για διάλειμμα από την εργασίας της στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ και τότε έγινε το κακό.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος και έχει οδηγηθεί στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής όπου και ανακρίνεται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει