Ενημέρωση με ένα κλικ

Οκτώ συλλήψεις για παράβαση απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων

Στην σύλληψη οκτώ ιδιοκτητών καταστημάτων, προέβη η Ελληνική Αστυνομία.

Στην σύλληψη οκτώ ιδιοκτητών καταστημάτων, προέβη η Ελληνική Αστυνομία, με τους ιδιοκτήτες, να κρατούν τα καταστήματα τους ανοικτά παρά την απαγόρευση λειτουργίας τους, η οποία έχει ως στόχο την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόκειται κατά βάση για γυμναστήρια, κομμωτήρια, μπαρ και καταστήματα περιποίησης νυχιών τα οποία άνοιξαν παρά τη δημοσιοποίηση της απαγόρευσης. Συγκεκριμένα, η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις, ιδιοκτητών ή υπευθύνων, στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Πατησίων, Κυψέλης και Παλαιού Φαλήρου, με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Το χρονικό των συλλήψεων ξεκινά από χτες, με τον εντοπισμό ενός ανοιχτού γυμναστηρίου στην Νέα Σμύρνη, με πελάτες οι οποίοι γυμνάζονταν την στιγμή εκείνη, ενώ στην Κυψέλη, οι αρχές εντόπισαν μπαρ με τους θαμώνες εντός καταστήματος.

Παράλληλα συλλήψεις έλαβαν χώρα και στις περιοχές των Πατησίων και του Παλαιού Φαλήρου, με 2 κομμωτήρια να λειτουργούν παρά την απαγόρευσή λειτουργίας, σε ένα κουρείο στην Καλλιθέα καθώς και ένα κέντρο αισθητικής στα Πατήσια. Στο κομμωτήριο του Παλαιού Φαλήρου συνελήφθησαν και οι τρεις ιδιοκτήτες που κούρευαν τα ραντεβού τους.

Την ίδια στιγμή, έχουν κληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από τη Διεύθυνση Αθηνών όλοι οι διαχειριστές των αστυνομικών τμημάτων της Αθήνας, με σκοπό να παραλάβουν γάντια, καθαριστικά και είδη υγιεινής, τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει