Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα λόγω κρούσματος γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Σε καραντίνα τέθηκε μέρος του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» καθώς διαπιστώθηκε ότι ένας 70χρονος που περιφερόταν στους θαλάμους  στη συνέχεια διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος όταν έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού χωρίς, ωστόσο, να έχει ιστορικό έκθεσης σε κορονοϊό.

Στη συνέχεια, ο 70χρονος υποβλήθηκε κανονικά σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία σε πεντάκλινο δωμάτιο με άλλους ασθενείς.

Όταν, όμως, το απόγευμα επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του αποφασίστηκε να σταλεί δείγμα στο ινστιτούτο Παστέρ το οποίο στη συνέχεια απάντησε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο είναι «αναπληρωματικό» νοσοκομείο αναφοράς του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Παράλληλα, αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να τεθεί σε κατ’ οίκον απομόνωση ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» που ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει