Ενημέρωση με ένα κλικ

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Πτώση της θερμοκρασίας

Σύντομη μεταβολή του καιρού αναμένουμε για σήμερα Τετάρτη στη χώρα μας με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη μας.

Επίσης, δεν θα απουσιάσουν και κάποιες χιονοπτώσεις σε μεγάλα υψόμετρα στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Tv Κλέαρχο Μαρουσάκη, οι καταιγίδες που εκδηλώνονται τώρα το πρωί σε αρκετές περιοχές της δυτικής χώρας τις επόμενες ώρες θα κινηθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας αρκετές περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας. Μάλιστα, προς το απόγευμα αλλά και το βράδυ θα επηρεάσουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη βορειοανατολική χώρα όπου και πρέπει να δείξουμε προσοχή, αφού φαίνεται ότι θα είναι και έντονες.

Οι νοτιάδες μέσα στο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ συγκρατώντας ταυτόχρονα τον υδράργυρο σε σχεδόν κανονικές τιμές όπου στις περισσότερες περιοχές θα φτάσουμε τους 16 με 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική τις επόμενες ώρες αναμένουμε βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα με βελτίωση μετά το απόγευμα.

Βροχερό καιρό θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη με υποχώρηση των φαινομένων προς το βράδυ και ταυτόχρονη επικράτηση του βαρδάρη με μέτριες εντάσεις στον Θερμαϊκό.

Αύριο, Πέμπτη, τα φαινόμενα θα περιοριστούν μέσα στο Αιγαίο ενώ από Παρασκευή απόγευμα και κυρίως Σάββατο αναμένουμε νέα μεταβολή με βροχές και νοτιάδες στις περισσότερες περιοχές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει