Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Έρχονται δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας»

Αρχίζει και μας τα χαλάει ο καιρός από τα δυτικά και βορειοδυτικά της χώρας μας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Tv Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, έρχονται βροχές και καταιγίδες που από αύριο Τετάρτη θα επηρεάσουν της περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο θα έχουμε καλές θερμοκρασίες.

Όμως, θα έχουμε δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας. Θέλει προσοχή κυρίως σε περιοχές του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, δεν χρειάζεται όμως ανησυχία, είναι ένα κλασικό σύστημα, χειμωνιάτικο, που περνά επάνω από τη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά, μεταβολή του καιρού, με τοπικές βροχές από το απόγευμα της Τρίτης στα δυτικά και βόρεια, προβλέπεται για σήμερα, 3 Μαρτίου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει