Ενημέρωση με ένα κλικ

Μυτιλήνη: Εικόνες ντροπής με προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς

Οι «αγανακτισμένοι» πολίτες προπηλάκισαν δημοσιογράφους και φωτογράφους διεθνών μέσων ενημέρωσης, ενώ ομάδα ατόμων ξυλοκόπησε άγρια μέλη ΜΚΟ

Ακραία και ντροπιαστικά επεισόδια και συμπεριφορές, ξέσπασαν στο λιμάνι της Θερμής στη Μυτιλήνη, όταν έφτασε εκεί μια λέμβος με 50 πρόσφυγες, ενώ ανάμεσά τους ήταν και πολλά παιδιά…

Το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργήθηκε στα νησιά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν με κυβερνητική εντολή εστάλησαν ΜΑΤ κατά των κατοίκων που διαμαρτύρονταν στη δημιουργία κλειστών προσφυγικών δομών, όπως ήταν επόμενο έδωσε βήμα στους ακραίους να αναλάβουν «δράση» χτυπώντας πρόσφυγες, δημοσιογράφους και μέλη ΜΚΟ, με τις ντροπιαστικές εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Οι «αγανακτισμένοι» πολίτες προπηλάκισαν δημοσιογράφους και φωτογράφους διεθνών μέσων ενημέρωσης, ενώ ομάδα ατόμων ξυλοκόπησε άγρια μέλη ΜΚΟ, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο.

Προπηλακίστηκε επίσης και η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει.

Οι πρόσφυγες της Θερμής, τελικά ρυμουλκήθηκαν από το Λιμενικό Σώμα σε άγνωστη κατεύθυνση προκειμένου να αποβιβασθούν.

Εκατό και πλέον πρόσφυγες και μετανάστες από όσους έφτασαν σήμερα με βάρκες στη Λέσβο, μεταφέρθηκαν για να διαμείνουν στον περίφρακτο χώρο, στο επιβατηγό λιμάνι της Μυτιλήνης.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει