Ενημέρωση με ένα κλικ

Λέσβος: Άντρες των ΜΑΤ καταστρέφουν αυτοκίνητα ντόπιων

Το νησί έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης

Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση στην Λέσβο, καθώς το νησί έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους κατοίκους και δυνάμεις των ΜΑΤ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Την ίδια στιγμή, στις εικόνες και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες αποτυπώνεται με τον πιο διάφανο τρόπο η αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν στο..ψαχνό τους κατοίκους του νησιού που διαμαρτύρονται για τα κλειστά κέντρα και βανδαλίζουν αυτοκίνητα ντόπιων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Διαβολόρεμα, ενώ η ένταση κορυφώθηκε στο στρατόπεδο Κυριαζή, όπου φιλοξενούνται οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποβιβαστεί στο νησί.

Οι κάτοικοι της Λέσβου πολιόρκησαν το στρατόπεδο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι εξ αυτών έφεραν μαζί τους καραμπίνες.

Η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να αποκλιμακώσει την κατάσταση έχει ανακοινώσει την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων τα ακριτικά νησιά.

Ωστόσο, τα “ντοκουμέντα” αστυνομικής αγριότητας και αυθαιρεσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα οποία δημοσιεύει το arthro.gr καθιστούν πλέον επιτακτική την ανάγκη να εντοπιστούν οι δράστες και να ακολουθήσει ΕΔΕ εις βάρος τους.

Στα βίντεο καταγράφεται καρέ-καρέ η αδικαιολόγητη δράση των αστυνομικών δυνάμεων.

Αστυνομικές δυνάμεις καταστρέφουν αυτοκίνητο ντόπιου

Άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν αλύπητα ντόπιο

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει