Ενημέρωση με ένα κλικ

Λέσβος: Επίθεση διαδηλωτών σε αστυνομικές δυνάμεις

Οι αντιμαχόμενες ομάδες μετρούν 43 τραυματίες αστυνομικούς και 10 τραυματίες πολίτες της Λέσβου

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι τα επεισόδια στα νησιά του Αιγαίου με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους πολίτες που αντιτίθενται στη δημιουργία κλειστών προσφυγικών κέντρων.

Πριν λίγο στη Λέσβο κηρύχθηκε «ανακωχή» καθώς αποχώρησαν από την περιοχή Διαβολόρεμα οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αποχωρούν και οι δυνάμεις από την περιοχή της Καράβας, ενώ οι αντιμαχόμενες ομάδες μετρούν, 43 τραυματίες αστυνομικούς και 10 τραυματίες πολίτες της Λέσβου.

Νωρίς το μεσημέρι μεγάλος αριθμός διαμαρτυρόμενων έφθασε μέσα από δασικές οδούς στην περιοχή του Καβακλή, όπου βρίσκεται η υπό επίταξη περιοχή για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που αποχωρούσαν από τα μέτωπα, κατευθυνόμενοι στην πόλη της Μυτιλήνης, δέχθηκαν επίθεση διαδηλωτών, οι οποίοι τους υποχρέωσαν να μπουν σε στρατόπεδο της περιοχής Παγανή, όπου και παραμένουν αποκλεισμένοι.

Την ίδια ώρα έντονες διαμαρτυρίες προς στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέφρασε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για όσα διαδραματίζονται σε βάρος συναδέλφων τους σήμερα σε Λέσβο και Χίο και ζητούν την άμεση επιστροφή τους!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει