Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Απαγόρευση του Τύπου -Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το «Απόλλων»

Καταγγελίες για αποκλεισμό εκλεγμένων συνέδρων

Κεκλεισμένων των θυρών επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στο ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο χώρο, όπου από τα ξημερώματα έχουν φθάσει και πούλμαν με μέλη του ΠΑΜΕ, στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι Αττικής από σωματεία, εργαζόμενους, φοιτητές, συνταξιούχους, που κατέφθασαν νωρίτερα στο σημείο από κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου προκειμένου να απαιτήσουν συνέδριο εργατών χωρίς καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα.

Υπενθυμίζεται πως από την αρχή το ΠΑΜΕ έχει καταγγείλει την διαδικασία, αναφέροντας πως έχει στηθεί με νόθους αντιπροσώπους που εκλέχτηκαν από σωματεία και συνδικάτα που υπάρχουν μόνο στα χαρτιά.

Επίσης, καταγγέλλει πως το μόνο που ενδιαφέρει την ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι να γεμίσει με ψήφους την κάλπη και να ξαναεκλεχτεί, γι αυτό η μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας «ξεμπερδεύει» με το συνέδριό της μέσα σε λίγες ώρες.

Το ΠΑΜΕ ζητά συνέδριο εργατών, όχι της κυβέρνησης και των εργοδοτών» και απαιτώντας να γίνουν – όπως λέει – ουσιαστική συζήτηση και αντιπαράθεση για τα ζητήματα που «καίνε» τους εργαζόμενους, για την ανάγκη να δοθεί μαζική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των κομμάτων του.

Δείτε το βίντεο

Εικόνες από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Εικόνες από το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει