Ενημέρωση με ένα κλικ

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Στον ανακριτή ο πρώην σύντροφός της

Νέος κύκλος ερευνών στην υπόθεση Λαγούδη

Νέος κύκλος ερευνών αναμένεται να ξεκινήσει μέσα τις επόμενες ημέρες στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στις 8 Ιανουαρίου του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή ο γιατρός και πρώην σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης, καθώς έλαβε κλήση για να καταθέσει ως μάρτυρας. Η κατάθεσή του θα αποτελέσει κομβικής σημασίας υλικό για την έρευνα του ανακριτή, καθώς εξαρχής θεωρήθηκε πρόσωπο που μπορεί να ρίξει φως σε αυτήν την περίεργη υπόθεση λόγω της στενής σχέσης που είχε με την Ειρήνη Λαγούδη.

Ο ίδιος έχει επαναλειτουργήσει το ιατρείο του στο Μεσολόγγι και προσπαθεί να αφήσει πίσω του την τρικυμιώδη αυτή σχέση, που επισφραγίστηκε με έναν θάνατο, ενώ παλαιότερα είχε δηλώσει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

«Είμαι καθαρός»

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εγώ είμαι εδώ, στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή» είχε πει στο Star ο γιατρός, ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε με την Ειρήνη Λαγούδη.

Τη Δευτέρα, μετά την κλήτευση του γιατρού, αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών, καθώς δεν έχουν διαλευκανθεί ακόμη οι περίεργες συνθήκες θανάτου της 44χρονης, η οποία στις 8 Ιανουαρίου 2018 εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει