Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από τις πορείες για το ασφαλιστικό (pics)

Εικόνες από τις πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται από το πρωί η χώρα, λόγω των κινητοποιήσεων κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, με συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Περίπου στη μία το μεσημέρι ολοκήρώθηκαν οι πορείες των ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμιων σωματείων, που κατέληξαν στη Βουλή.

Η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση διαμαρτυρίας από μέλη των Σωματείων Οικοδόμων, Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Γραφικών Τεχνών-Τύπου και Χάρτου, Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων, Μετάλλου, Κατεργασίας Ξύλου, Λογιστών, Μισθωτών Τεχνικών, Φροντιστήρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Κλωστοϋφαντουργία και Ιματισμό, Χημικής Βιομηχανίας, Παροχής Υπηρεσιών Καθαριότητας και Φύλαξης, Συμβολαιογραφείων και Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Αρβανιτίδης».

Η συνάντηση έγινε στο Άγαλμα Βενιζέλου την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ.

«Να αποσυρθεί ο νόμος λαιμητόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση» είναι το μήνυμα του γιγαντοπανό που ανήρτησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, στην πρόσοψη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Το ΠΑΜΕ κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου στο άγαλμα Βενιζέλου στις 10.30.

Στις 11:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου ήταν το κάλεσμα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και της Λαϊκής Ενότητας ενώ μετά τις συγκεντρώσεις θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της πόλης.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ πραγματοποιούνται κανονικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει