Ενημέρωση με ένα κλικ

Καραγιάννη: «Είναι καλύτερα, ρωτούσε για τον Βουτσά»

«Δεν είναι κάτι το φοβερό απλά παρουσίασε έναν πυρετό και πόνο στη δεξιά κοιλία»

Αναστάτωση προκάλεσε νωρίτερα σήμερα 17 Φεβρουαρίου, η είδηση για την εισαγωγή στο νοσοκομείο της αγαπημένης ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τον φίλο της, τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, η ίδια έχει ξεκινήσει να αισθάνεται ήδη καλύτερα, ενώ όταν την είδε από κοντά, ζητούσε να μάθει τα νεότερα για την υγεία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν είναι κάτι το φοβερό απλά παρουσίασε έναν πυρετό και πόνο στη δεξιά κοιλία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την καταβάλει και εξαιτίας και της ηλικίας της, είναι και 80 ετών, σκεφτήκαμε πως ήταν καλύτερα να την πάμε σ΄ ένα νοσοκομείο. Έτσι νοσηλεύτηκε πριν από τρεις ημέρες» είπε ο κ. Σούρας και συνέχισε:

«Ο πυρετός δείχνει πως κατεβαίνει, της έχουν γίνει ήδη κάποιες εξετάσεις, ενώ θα της γίνουν κι άλλες που είναι απαραίτητες, αιματολογικές, υπέρηχος. Καλά πάει, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είναι διαυγέστατη, σήμερα το πρωί ήμουν εκεί και μιλούσαμε, ενώ κάναμε πλακίτσες και λέγαμε διάφορες ιστορίες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι μια ιστορία που αντιμετωπίζεται πάρα πολύ καλά και εύκολα. Με ρώτησε για τον Κώστα Βουτσά τον οποίο σκέφτεται συνεχώς».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει