Ενημέρωση με ένα κλικ

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στο Παίδων: Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η ανακοίνωση του Παίδων

Φως στο θρίλερ με τον θάνατο βρέφους 11 μηνών από τη Συρία επιχειρούν να ρίξουν οι Αρχές.

Το βρέφος διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα, από τον πατέρα του, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Αστυνομικοί πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στο διαμέρισμα που διέμενε το άτυχο βρέφος, στου Ζωγράφου.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων, ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ένα αγοράκι 2,5 ετών.

Οι έμπειροι αξιωματικοί προσπαθούν να σχηματίσουν το προφίλ της οικογένειας που ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και από τότε ζει με την αρωγή ΜΚΟ.

Παράλληλα ψάχνουν το προφίλ του άλλου ζευγαριού που φιλοξενούσαν στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, ώστε να διαπιστώσουν αν είχαν κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.

Παράλληλα, εξετάζονται και οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ΜΚΟ, ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Έτσι λοιπόν αναμένονται οι απαντήσεις από την νεκροτομή που θα γίνει στο βρέφος ώστε να δοθεί μια λύση στο θρίλερ που ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η ανακοίνωση του Παίδων

Ανακοίνωση για τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11 μηνών από την Συρία, εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως υπογραμμίζεται σήμερα «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος έφερε επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο διαμέρισμά τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει